Ar šiais metais Investuoti?

Vis dažniau tenka sutikti žmonių, kurie klausia, kas bus su finansų rinkomis ir ką daryti. Atsakymas paprastas - jos kils, kris, stovės, po to vėl kažkas bus. Trumpuoju laikotarpiu labai sunku pasakyti rinkos kryptį. Mes jau matėme, jog tam tikrais atvejais finansų rinkos elgiasi priešingai nei šalių ekonomika.

Bet va į klausimą ką daryti su pinigais, jeigu juos turite investavę, yra truputi lengviau atsakyti. Čia yra keletas pavyzdžių (pridėtos nuotraukos) iš skirtingų šaltinių.

!!! Tai nėra finansinis patarimas. Apie savo sprendimus pasikonsultuokite su finansų konsultantu. Čia yra informacinio pobūdžio informacija. Ir istoriškai nebūtinai šis scenarijus pasikartos.

Šis paveiksliukas parodo, jog neišėjimas iš rinkos nurodytu laikotarpiu davė didžiausią metinę grąžą palyginant, jeigu būtumėte bandę išeiti ir netyčia praleidę geriausias investavimo dienas. Tokia tikimybė visgi yra ir ji tikriausiai didesnė nei atspėjimas blogiausių dienų ir geriausių dienų.

Šitame paveikslėlyje parodoma kaip viskas atrodo investavus 10.000 sausio 1 d. 1980 metais ir nieko nedarymo t.y. tiesiog palikti augti... ir užauginti iki 708143.

Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate, kad jūsų įrenginyje būtų saugomi slapukai, kad pagerintumėte svetainės naršymą, analizuotumėte svetainės naudojimą ir padėtumėte mūsų rinkodaros pastangoms. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų privatumo politiką.
webflow particles.js