TOP 10 ETF arba tiesiog 20 įvairiausių ETF

"Dėdė Kęstas" nusprendė pasidalinti ETF'ais, kurie yra prieinami investuotojams Lietuvoje. Ir net nebūtinai per populiariausias investavimo platformas, bet ir per tokias kaip Swedbank ir SEB.

Verta atkreipti dėmesį, jog čia nebūtinai rasite ETF apie kuriuos esatę skaitę (kaip pvz ARK). Tam tikra dalis ETF nėra skirti Europos vartotojams. Ir tam yra įvairiausių priežasčių, kaip, kad teisiniai reguliavimai bei finansinės rizikos. Tačiau galima atrasti tokių pavyzdžių kai tam tikros platformos leidžia visgi atlikti pirkimą ir Europoje, jeigu jūs "išlaikote" testą (atsakymas į 6 klausimus) ir jumis patiki, jog jums produktas yra suprantamas ir rizikas jūs galite prisiimti (pvz brokeris Nordnet tokią galimybę suteikia, jeigu nusprendėte investuoti į ARK kompanijos ETF fondus).

Čia rasite nuo pačių didžiausių ir paprasčiausių investuojančių į "Pasaulį" ir JAV rinkas, iki tokių nesenai įsteigtų kaip, kad investuojančių į Maistą ir tvarią Ateitį.

Parsiųsti galite čia

Arba galite eiti plačiau pasižiūrėti į Google Sheets

Arba kaip kai kas sakė nepatogiai tiesiog žiūrėti "vietoje" :) (žemiau)

Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate, kad jūsų įrenginyje būtų saugomi slapukai, kad pagerintumėte svetainės naršymą, analizuotumėte svetainės naudojimą ir padėtumėte mūsų rinkodaros pastangoms. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų privatumo politiką.
webflow particles.js