Valdymo Mokesčių įtaka investuojant

Renkantis investicijas labai svarbu atkreipti dėmesį ne tiek į istorinę grąžą kiek į valdymo mokesčius, kurie ilgainiui suvalgo didžiąją dalį turimo turto.

Skaičiavimus galite peržiūrėti ir google docs

Aišku neverta lyginti skirtingų rizikų finansinių produktų kaip pvz fondas investuojantis į obligacijas, ir fondas, kurio paskirtis vien tik akcijos. Tai skirtingos grąžos ir svyravimų produktai. Tačiau kai mes surandame panašius produktus - verta atkreipti dėmesį, kokie tie valdymo mokesčiai yra ir nenumoti ranka, kai pasakoma, jog pas mus mokesčiai truputi didesni (vietoj 0,20%, pvz 1.95%). Tai labai labai svarbu. Ir turi būti labai svarus argumentas, kodėl jums apsimoka turėti produktą, kurio mokesčiai yra gerokai aukštesni nei konkuruojančių produktų (trumpuoju laikotarpiu investicinė grąža gali būti labai gera, bet ilguoju laikotarpiu priartėjama prie rinkos vidurkio).

Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate, kad jūsų įrenginyje būtų saugomi slapukai, kad pagerintumėte svetainės naršymą, analizuotumėte svetainės naudojimą ir padėtumėte mūsų rinkodaros pastangoms. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų privatumo politiką.
webflow particles.js