Pirkimas online. Kaip gauti nuolaidas ir uždirbti?

Taupyti, "biudžetuoti", investuoti yra puiku. BET. Turime pripažinti leisti pinigus yra daug smagiau. Tai galima daryti tiesiog kaip esame įpratę, arba galime tai daryti pasitelkiant šių laikų pagalbines technologijas internete per daug nesistengiant. Taigi pažiūrėkime realią situaciją su vienu konkrečiu įrankiu "Honey". Vienas paskutinių pavyzdžių tai 2022-05-05 užsakytas kilimas online ir gauta 20% nuolaida bei surinkti taškai, kuriuos vėliau galima iškeisti į dovanų korteles (pvz Amazon). Tad viskas nuo pradžių.

Kas yra "Honey"?

Tikriausiai esate gavę nuolaidų kuponų prenumeruojant naujienlaiškius arba tiesiog užmatę juos internete. Bet kartais aš nežinau kur galima būtų rasti tų kuponų, o kas svarbiausia, jog aš tam net ir laiko neturiu. Tačiau, jeigu man kažkas automatizuotų visą procesą ir už tai dar nereikėtų mokėti - būtų puikiau nei puiku.

Taigi, kas yra tas "Honey" ir kaip jie save prisistato.

"Kviečiame nustoti ieškoti kuponų. Prisijunkite prie 17 ir daugiau milijonų narių, kurie šį darbą palieka Honey. Mes automatiškai ieškome ir pritaikome kuponus kai kuriose jūsų mėgstamiausiose svetainėse"

Ir turiu pasakyti, jog jie šią užduotį atlieka ganėtinai gerai. O kadangi aš mėgstu konkrečiu pavyzdžius tai pažiūrėkime apie vakar dienos pirkinį ir su tuo susijusį procesą (nuotraukose).

Pirkimas internetu Vokietija

Gavosi taip, jog namuose nusprendėme atsinaujinti erdvę ir interjero dizainerė parekomendavo įsigyti konkretų kilimą. Atsiuntė nuorodą. Nuoroda buvo į lietuviškos svetainės e-parduotuvę. Tikriausiai būtume ir nusipirkę (pamiršę apie galimas nuolaidas), bet gavosi taip, jog nebuvo tinkamo dydžio ir teko ieškoti papildomai. Lietuvoje neradome kas turėtų tad teko ieškoti už jos ribų (nes kilimo norėjosi būtent tokio, o ne kitokio 🤓). Google pasiūlė skirtingų parduotuvių iš Čekijos, Slovakijos, Vokietijos ir Anglijos. Nuspręsta buvo pabandyti pradžiai su Vokietija. Ir va taip atrodė pats procesas:

Pasirinkus prekę
"Honey" dirba savo darbą ir ieško kuponų 🙄

Surado nuolaidas ir jas pritaikė
Parodoma galutinė pasikeitusi kaina jau pritaikius nuolaidą

Tačiau pasirodo atsitinka taip, jog kai kurios parduotuvės parodo turinčios produktus, bet iš tiesų priėjus iki galo pasako "soriuks, šios prekės šiuo metu neturime". Tai būna retai, bet pasitaiko. Tačiau kadangi Google mums užrodė ir kitas šalis, kuriose galima įsigyti šią prekę tai yra bandoma Anglija.

Pirkimas internetu Anglija

Čia deja kaina gaunasi didesnė nei Vokietijoje. Ir net su pritaikyta nuolaida. Tačiau nėra kito varianto ir pirkimas įvyksta. Čia parodau kaip atrodo pats procesas.

Išsirenkamas produktas

Honey informuoja, jog rado kuponų

Informuoja apie pritaikomą nuolaidą su kuponu apie kurį pirmą kartą girdžiu

Taškų kaupimas bei panaudojimas

Gerai yra tai, jog šis įrankis ne tik automatiškai suranda kuponus bei jos panaudoja už jus, bet ir kaupia jums taškus, kuriuos vėliau galima išleisti įsigyjant skirtingas dovanų korteles tokias kaip Amazon, Spotify ir panašiai. Turiu pastebėti, jog didžioji dalis kortelių panaudojimo galimybių yra perkant online per JAV svetainesm tačiau galima rasti tam tikrus panaudojimo būdus ir Europoje.

Perkant retai taškai kaupiasi lėtai, tačiau jie neturi (kol kas) galiojimo laiko ir vis tiek kažkada pavyks juos panaudoti.

O va taip atrodo "Honey" svetainė ir gaunami taškai bei jų panaudojimas.

Galima pamatyti kur išleidau taškus ir kiek esu prikaupęs šiai dienai

Pasirinkus šalį arba EU zoną galima pamatyti siūlomas dovanų korteles už taškus


Įrankio įdiegimas

Taigi, šis įrankis mano asmenine nuomone yra naudingas jūsų piniginei, tačiau tuo pačiu neatmetu galimybės, jog galima atrasti kitokių būdų kaip gauti nuolaidas (gal net ir didesnes). Taipogi gali būti ir tai, jog naudojantis šiuo įrankiu jūsų tam tikra informacija yra panaudojama ir trečiosios šalys žino, kokio tipo reklamas jums siūlyti. Nežinau ar šiais laikais to galima išvengti naudojantis internetu.

Jeigu jūs naudojate Brave arba Chrome naršyklę tai nesunkiai galite parsisiųsti naršyklės add-on (priedą) pavadinimu "Honey". Įdiegimas yra labai paprastas ir manau be instrukcijų galima susitvarkyti ☺️

Jeigu turite kažkokių pastebėjimų/patirčių su panašiais įrankiais tai pasidalinkite parašydami laišką. Tokiu būdu galima bus papildyti ir praplėsti panašaus pobūdžio analizes. 🤓

Spustelėdami „Sutinku“ sutinkate, kad jūsų įrenginyje būtų saugomi slapukai, kad pagerintumėte svetainės naršymą, analizuotumėte svetainės naudojimą ir padėtumėte mūsų rinkodaros pastangoms. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų privatumo politiką.
webflow particles.js